Kom en proef, ruik en voel de landelijke charme bij Zeelanderij!

Landelijke hoffelijkheid, omgeven door het pure Schouwen-Duiveland. Langs de wegen staan prachtige oude fruitbomen die zorgen voor rijke bloesem in het voorjaar en heerlijke vruchten in het najaar. De unieke collectieboomgaard die is verweven met de camping biedt een keur aan oude fruitrassen die u meenemen naar een stukje verleden. Een verleden om te proeven, te ruiken en te voelen wanneer u verblijft in uw droomchalet op Zeelanderij. Voel u welkom en….. geniet!

 Over Zeelanderij

Binnenkant chalet

FACILITEITEN

Voel u welkom en ontdek wat Zeelanderij u allemaal te bieden heeft

Onze camping is het gehele jaar open, zodat u en uw familie ook in de wintermaanden kunt genieten van de charmes van Schouwen Duiveland. Met de hond uitwaaien aan het strand? Geen probleem! Want ook uw hond is welkom bij Zeelanderij!

Bekijk hier alle faciliteiten

Chalet

onze GASTEN

Op zoek naar uw droomchalet? Of wilt u advies?

Wij hebben Hofjes vanaf 240 vierkante meter, voorzien van 25 ampère stroom, gas, water en een snelle stabiele internet verbinding. De Hofjes worden verhuurd op jaarbasis; u kunt het gehele jaar genieten van uw eigen chalet of stacaravan!

Bekijk ons actuele aanbod

DINGEN OM TE DOEN

De omgeving

Zeelanderij is gevestigd in Zonnemaire, het zonnigste plaatsje in Nederland. Het kleine dorpje ligt centraal op het weidse Schouwen-Duiveland en is een mooi startpunt voor uw ontdekkingstocht van het eiland. Het Grevelingenmeer, de Noordzeestranden en diverse natuurgebieden zijn nooit ver weg.

Meer over de omgeving

Het grootste zout water meer van West-Europa, ligt slechts op 2 kilometer afstand van Zeelanderij.

Wat het kleine dorp ook bijzonder maakt, is het authenthieke restaurant d’Ouwe Smisse.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven met onze nieuwsbrief!

Adres

Trambaan 21
4316 AN Zonnemaire

Routebeschrijving

Kaart